MAHDOLLISTAMME METALLIA JA PUUTA TYÖSTÄVIEN AMMATTILAISTEN TUNTEA JA KOKEA ONNISTUMISEN RIEMUA HAASTAVISSA TYÖTEHTÄVISSÄ.

Perheyhtiönä Ota-Tuote on vaalinut ja kehittänyt pitkiä päämiessuhteita. Ammattilaiselle kehitetyn Fein -sähkötyökalujen edustus on ollut yhtiön perustamisestä lähtien. Vuonna 2019 juhlimme 40 -vuotista yhteistyötämme. Vuonna 2014 aloitimme myös Balttian jakelijana.

Kesällä 2006 tapahtuneen Oy Avans Ab:n liiketoimintojen oston myötä yritykselle saatiin lisää laadukkaita edustuksia lastuavan työstön puolelle mm. Sumitomo ja Simtek tuotteet.

Ota-Tuote markkinoi tuotteitaan jälleenmyyjiensä kautta. Jälleenmyyjäverkosto on kattava niin ammattilaiselle kuin kuluttajillekin. Pystymme palvelemaan kattavasti sekä metalliteollisuutta että saneerausyrityksiä kaikkialla Suomessa. Autamme jälleenmyyjien kanssa loppukäyttäjiä löytämään heille parhaiten soveltuvat ratkaisut. Lastuavat työkalut myymme suoraan konepajoille. Rautainen ammattitaitomme ja tietämyksemme metallintyöstöstä pääsee silloin oikeuksiin.

Meitä innostaa ja ajaa eteenpäin:

Kiinnostus asiakkaidemme menestyksestä, halu jakaa oppimaamme eteenpäin, halu ratkaista asiakkaidemme ongelmia, halu olla osaava ja luotettava yhteistyökumppani sekä ylpeys Ota-hengestä. HALUAMME AUTTAA AMMATTILAISTA ONNISTUMAAN.

Ota-Tuote/Avans Oy:n 11 henkilön tehokas ja innostunut tiimi palvelee pienen yrityksen joustavuudella asiakkaitaan. Omien toimitilojen yhteydessä Helsingin Hämeentiellä sijaitseva varasto mahdollistaa nopeat toimitukset. Hyvä toimituskyky onkin yksi pienen, erikoistuneen yrityksen keskeisimmistä kilpailuvalteista välittävän ja ratkaisuhakuisen palvelun lisäksi.