Yritys

Ota-Tuote Oy on vuodesta 1979 alkaen toimittanut laadukkaita sähkötyökaluja, hiomakoneita ja monenlaisia teriä lähinnä metalliteollisuuden ja korjausrakentajien käyttöön

Toiminta-ajatuksenaan tarjota laadullisesti parhaat tuotteet asiakkaidensa työn tehostamiseen ja mahdollisten tuotanto-ongelmien ratkaisemiseen.

Tärkeimmät tuotemerkit ovat Fein-sähkötyökalut, Grit-nauhahiomakoneet metallintyöstöön sekä Projahn -metalli- ja kiviporat. Kesällä 2006 tapatuneen Oy Avans Ab:n liiketoimintojen oston myötä yritykselle saatiin lisää laadukkaita edustuksia lastuavan työstön puolelle eli mm. Sumitomo Electric Hartmetall GmbH:n tuoteohjelma.

Ota-Tuote markkinoi tuotteitaan pääosin ammattijälleenmyyjien kautta. Jälleenmyyjäkanta käsittää sekä metalliteollisuuteen suuntautuneita yrityksiä että saneerauspuolelle erikoistuneita myyjiä. Jälleenmyyjäportaan kanssa toimitaan paljolti yhteydessä loppukäyttäjiin. Avans myy lastuavia työkaluja myös suoraan käyttäjille. Läheinen kontakti ruohonjuuritasolle on välttämätön, kun halutaan pysyä selvillä asiakkaiden toiveista ja kehityksestä.

Ota-Tuote/Avans Oy:n 12 henkilön tehokas ja innostunut tiimi palvelee pienen yrityksen joustavuudella asiakkaitaan. Omien toimitilojen yhteydessä Helsingin Hämeentiellä sijaitseva varasto mahdollistaa nopeat toimitukset. Hyvä toimituskyky onkin yksi pienen, erikoistuneen yrityksen keskeisimmistä kilpailuvalteista.