Tuotteet

Toimintamme luotettavuuden varmistavat ammattilaisten kovia vaatimuksia vastaavat tunnetut tuotteet.

Kaikille toimittajillemme on tärkeää ottaa tuotekehityksessään huomioon ympäristönsuojelu sekä valmistustekniikoiden että materiaalien kierrätettävyyden osalta. Toinen tärkeä seikka on tuotteiden käyttäjäystävällisyys eli turvallisuusnäkökohdat, tärinättömyys sekä alhainen melutaso.

Fein sähkötyökalut

Ota-Tuotteen pitkäaikainen päämies C & E Fein GmbH on valmistanut laadukkaita, rankkaan ammattikäyttöön soveltuvia sähkötyökaluja jo 140 vuotta. Fein laajensi vuonna 2007 Schwäbisch Gmündin Bargaussa, Etelä-Saksassa sijaitsevia tuotantotilojaan huomattavasti ja on pystynyt pitkästä historiastaan huolimatta pitämään myös tuotekehityksensä alan terävimmässä kärjessä.

Fein Multimaster

Rakentajan ja remontoijan monitoimikone siirtyy uuteen sukupolveen. Uudessa FEIN MULTIMASTERissa tiivistyy FEINin ainutlaatuinen, yli 40-vuotinen kokemus värähtelytekniikan alalla. Nopean heiluriliikkeen ja erittäin käyttäjäystävällisten varusteidensa ansiosta FEIN MULTIMASTER on ylivoimaisesti monipuolisin ja tarkin erikoistyökalu – täydellinen järjestelmä kaikkiin ammattimaisiin rakennus-, kunnostus- ja korjaustöihin.

Grit nauhahiomakoneet

Saksalainen päämiehemme Fein osti vuonna 2005 tanskalaisen Grit-metallinauhahiomakoneita valmistavan Multitool A/S:n osaksi yritystään. Grit-nauhahiomakoneita on valmistettu jo 25 vuotta metalliteollisuuden ja korjaamojen käyttöön. Tuotteiden matala melutaso, helppokäyttöisyys, yhdisteltävyys sekä erinomainen, raskastakin käyttöä kestävä rakenne ovat tehneet Grit-koneista erittäin pidettyjä myös Suomessa.

Projahn terät

Etelä-Saksassa sijaitseva Projahn Präzisionswerkzeuge GmbH toimittaa laajaa tuotevalikoimaa sekä metalliteollisuuden että rakennuspuolen käyttöön.

Varastoimme laajalti Projahnin monenlaisia metalliporia sekä myös kiviporia.