UFS - NEUWERK

KIERRETAPIT

Rajaa

Haku

Tuoteryhmät

Tyhjennä rajaukset
Näytä tuotteet

UFS - NEUWERK 

Italialainen UFS S.R.L on eurooppalainen Neuwerk-merkkisten kierretappien valmistaja. Yritys valmistaa kierretappeja kaikille materiaaliryhmille. Se suunnittelee, testaa, valmistaa, lämpökäsittelee ja pinnoittaa kaikki tuotteensa kolmessa operatiivisessa toimipisteessään. UFS on yli 70 vuoden ajan keskittänyt voimavaransa vain kierretappien suunnitteluun ja valmistukseen tehden siitä vahvan vastustajan globaaleille kilpailijoilleen. Tuotteita myydään jo yli 40 maassa, joista suurin vahvuus on Euroopassa, mutta laajentaminen on alkanut Aasian, Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan.

UFS:n varasto on varsin kattava ja kaikki standardituotteet pystytään lähettämään 24 tunnin kuluessa. Standardivalikoimaan kuuluu yli 5 000 tuotetta. Tämän lisäksi UFS valmistaa myös täysin kustomoituja tilaustuotteita, jotka kattavatkin lähes 30 % yrityksen liikevaihdosta.

Kierretappivalikoima kattaa kaikki yleisimmät kierteet DIN standardien mukaisesti. esim, M, MF, UNC, UNF, 8UN, G, Rp, Rc, NPT, NPTF, PG, EG, Jis-M, Jis-MF

Tuotteet on jaoteltu kolmeen ryhmään: Line-sarja HSSE/HSS metallityökaluille, PLUS-sarja suuremman kobolttimäärän omaaville metalleille sekä TOP-sarja juuri tiettyjen, erikoislaatuisten materiaalien työstämiseen.

Voit kysyä tuotteista lisää laittamalla meille viestiä.

Avaa Neuwerk tuoteluettelo

 

0 / 0 tuotetta