SUMITOMO

SUMITOMO ELECTRIC Hartmetall, Japanilainen kovametallityökalujen valmistaja jo vuodesta 1897

Rajaa

Haku

Tuoteryhmät

Tyhjennä rajaukset
Näytä tuotteet

SUMITOMO

Sumitomo tunnetaan erittäinen korkeatasoisesta laadustaan työkalujen valmistajana sorvaus-, jyrsintä- ja porausteknologiassa.

Sumitomon sorvausterävalikoima sisältää kaikki terägeometriat ulko- ja sisäpuoliseen sorvaukseen esim.CNMG-, DNMG- ja CCMT-terät

Sumitomo on kehittänyt runsaasti suurnopeustyöstöön ja vaikeille aineille soveltuvia tuotteita mm. CBN- ja timanttityökaluja. Koska Sumitomo valmistaa myös raaka-aineen eli esim. kovametallin itse, on kehitystyöllä vahva perusta. Perusteellisen testauksen ansiosta asiakas voi luottaa uuden tuotteen olevan täysin käyttövalmis. Sumitomo takaa tuotteilleen pitkän elinkaaren, uusia laatuja kehitetään harkitusti.

Sumitomo sorvausteknologia tunnetaan maailmalla vaikeiden materiaalien työstämisestä kuten karkaistut, superseos ja ruostumattomat teräkset. Sumitomolta löytyy erittäinen kattava valikoima sorvaustyökaluja ja työkalunpitimiä.

Sumitomolla on erittäin kattava valikoima erinlaisiin työstökohteisiin soveltutuvia jyrsintätyökaluja.
Valikoimasta löytyvät taso-, kulma-, viiste-, muoto-, ja suurnopeusjyrsimet sekä myös erilaiset tappijyrsimet kaikille materiaaleille.

Sumitomon reiäntekovalikoimaan kuuluvat täyskovametalliporat, pitkäporat, vaihtopalaporat ja vaihtokärkiporat.
Koko valikoima on erittäin laaja 0,3-65mm saakka. Poravalikoima kattaa myös kaikki materiaaliryhmät.

 

Sumitomon tuotevalikoimasta voit kysyä myyntipäälliköltämme Matilta, tai laittaa meille viestiä.